In Praag wordt  de finale van de Global Champions League gehouden, een soort landenwedstrijd voor willekeurige teams met fantasienamen die per seizoen vastgesteld kunnen worden tegen mega-bedragen. Maikel van der Vleuten, Marc Houtzager en de Spanjaar Eduardo Alvarez Aznar wonnen onder de naam Madrid in Motion gisteravond de halve finale. 

Het wnnende team  (waarvan ook Eric van der Vleuten en Michael G. Duffy deel uitmaken) wist als enige een nul-score te noteren over het zware parcours direct op tijd in de imposante O2-arena. Marc Houtzager reed met de 11-jarige Sterrehof’s Calimero (v. Quidam de Revel), Maikel van der Vleuten was weer in vorm met zijn onvermoeibare hengst VDL Groep Verdi TN NOP  (v. Quidam de Revel), Eduardo Alvarez Aznar reed Rokfeller de Pleville Bois Margot (v. l’Arc de Triomphe).

Resultaat

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz