Annette Wolf werd vandaag tweede in de Azelhof in Lier met haar Gold Rush PR. Het is het debuut van de 7-jarige Baloubet du Rouet uit een Vermont-merrie op internationaal niveau. In het veld van 39 deelnemers moest ze alleen de Amerikaanse amazone Sarah Rose Berg voor laten gaan.

“Gold Rush heb ik nu een maand of drie onder het zadel. Het gaat hartstikke goed met hem, hij is enorm snel maar hij is in principe voor de verkoop. Wij noemen hem de crossmotor, dus als je een winnaar wilt….”

Annette rijdt Gold Rush PR voor de PR Stables, de stal van Petra Klapdoor en Rob Hatzmann, die hem ook gefokt hebben. Ook Doron Kuipers rijdt in Lier een paard voor hen. In januari krijgt Annette er nog een bij: een Emerald x Indoctro, nu nog vijf, die in het M gereden wordt door Richard Kaptein. Dit weekend is de aandacht gericht op het concours in de Azelhof: “Een super mooi kerstconcours, dat wel, en heel druk, maar ook enorm lange rubrieken. Er staan hier 600 paarden. Maar we hebben het heel gezellig hier met onze club.”

Klik hier voor de uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz