Harrie Wiering en Patrick Lemmen waren in vorm in de jonge paardenrubrieken in de Azelhof in het Belgische Lier. Wiering won de combineerde rubriek van de vijf- en zesjarigen, Lemmen eindigde als  derde bij de zevenjarigen. Doron Kuipers en Suus Kuyten zaten er beiden bij de zevenjarigen goed bij.

Harrie Wiering won met de zesjarige Gweedore vd Groote Kamps Z (v. Glasgow vh Merelsnest) de rubriek direct op tijd. De plaatsen twee en drie waren voor de Britten Charlotte Arnold (v. Leestone Blue Voltet) en Leonie Aitkenhead (v. Heart Third).

De twee fasen-rubriek voor zevenjarige paarden kwam op naam van de Brit James Smith.  Patrick Lemmen zette van de Nederlanders het beste resultaat neer: hij reed Giruso H (v. Indoctro) naar een mooie derde plaats. Doron Kuipers werd met Girl Next Door Pr (v.Bernini) vijfde, Suus Kuyten met Gacarla VDL (v. Arezzo VDL) negende.

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz