Jumping Heeswijk is zich aan het voorbereiden op de 22e editie van 12 t/m 16 juni. Dat gebeurt met de nieuwe sponsor Wetering Bodemtechniek èn een nieuwe locatie. Het gezellige springconcours van de vereniging Ruiters van Pater van den Elsen wordt voortaan aan de Heibloemsedijk in Heeswijk gehouden.

Ronelle van Driel kijkt ernaar uit: “We hebben met Aniek Diks, Anke Offermans, Debbie Lucius en mijzelf een fanatieke kerngroep, ieder met eigen kwaliteiten. Samen met alle leden van de vereniging gaan we bewijzen dat het kan op de nieuwe locatie.”

Die nieuwe locatie is het terrein bij Café Stanserhorn van de familie Van Heugten: “Dat bedrijf verzorgde op de eerdere locatie ook de catering, dat is vertrouwd. Het mooie is dat we nu weer echt in Heeswijk organiseren, op een terrein met heel veel mogelijkheden.”

Bij het terrein ligt geen permanente paardensportbodem: “Die wordt aangelegd door onze nieuwe sponsor, Wetering Bodemtechniek. Hij weet wat er nodig is, is bezig een markt op te bouwen in het aanleggen van bodems en hij gaat er zeker voor zorgen dat het picobello voor elkaar is in juni.”

Met de catering en de bodem zijn belangrijke punten voor een goed concours ingevuld: “Dat betekent dat wij ons kunnen gaan concentreren op de wedstrijd, de sponsors, de prijzen, en noem maar op. Gewoon dat wat we al jaren bewezen hebben.”

Op de hoofdfoto:  vlnr Merel van Heugten, Merlin van Heugten, Hans van de Wetering, Marlie van de Wetering, Ronelle van Driel en Anke Offermans

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz