De subtop-wedstrijd in Exloo werd beheerst door slechts enkele amazones: Yvonne Snieder en Marjan Hooge. Yvonne beheerste de ZZ-Zwaar met haar drie paarden, Marjan Hooge won de Prix St.George waarin ze ook de derde plaats pakte en ze werd 1 en 2 in de Inter I.

Yvonne Snieder (op de foto met Dowendy) was in vorm in Exloo. In beide ZZ-Zwaar-proeven was het raak. In de eerste proef scoorde ze met haar Tandart Cadorijke (v. Lord of Loxley) 64,143%, met Tandart Glory Days (v. Jazz) 61,571% en met Eclips P&P (v. Zhivago) 60,124%, wat een eerste, tweede en vierde plaats betekende. In de tweede proef maakte ze het nog bonter: 1, 2 en 3. Nu stond Tandart Glory Days met 64,857% bovenaan, gevolgd door Tandart Cadorijke met 63,357%.  Met Eclipse P&P kwam ze tot 58,143%, waarmee ze toch nog vier combinaties voorbleef.

Marjan Hooge was met grote afstand de beste in de Prix St.George. Met Eskara de Jeu (v. Jazz) scoorde ze een heel mooie 70,147%, waarmee ze ver voorbleef op Marc-peter Spahn die met S B S Jeroen Poll (v. Anders 451) 65,956% scoorde.  Ook op plaats drie van de dertien deelnemers kwam Marjan Hooge: met Ego Tripper Texel (v. Jazz) reed ze naar  64,265%. In de Inter I stond ze met beide paarden 1 en 2 maar daarin was nauwelijks concurrentie.

Uitslag Subtop Exloo

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz