In een 1.45m twee fasen rubriek was Maikel van der Vleuten zojuist de beste met Dana Blue, de schimmelmerrie van Mr. Blue x Hemmingway die de familie Van der Vleuten samen met hoefsmid Paul Bocken bezit. Daarmee pakte hij een mooi deel mee van de beschikbare € 25.000 prijzengeld.

In de korte rubriek met 26 deelnemers zaten de prijswinnaars enorm dicht bij elkaar in de tijd. De Italiaan Emanuele Gaudiano met de For Pleasure-zoon Quin van de Heffinck kwam zo’n 3/10 seconde tekort voor de eerste plaats. Minder dan een seconde daarachter eindigde de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar  op de derde plaats met Uqualin du Saulcy, een 10-jarige Frans gefokte ruin van Quaprixe x Voltaire. Ludger Beerbaum finishte 15/100 seconde na de Spanjaar op de vierde plaats met good old Chiara, de Contender x Coronado.

Om 17.00 uur wordt in A Coruna de Grote Prijs gereden. Voor Nederland starten Leopold van Asten met VDL Groep Beauty, Eric van der Vleuten met Wunschkind en Maikel van der Vleuten met Idi Utopia.

Klik hier voor de uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz