In het Sentower Park in Opglabbeek werd vanavond een 1.40m met barrage gereden door 95 deelnemers. Siebe Kramer was in de barrrage de beste met zijn elfjarige Zizi Donaldson (Quidam de Revel x Caletto III). De ruiter voor Stoeterij Black Horses was bijna een seconde sneller dan de Luxemburgse prijzenamazone Charlotte Bettendorf met Iris van de Bisschop (Kannan x Vigo d’Arsouilles). Greg Patrick Broderick volgde voor Ierland met Dabelle (Nabab de Reve x Chin Chin) in 41,53 seconden.

Sophie Hinners zette deze buitenlandse top vijf voort. De Duitse amazone stuurde Vittorio (Valentino DDH) naar de vierde plaats, Matthew Sampson en Doriena (Cardento) werden vijfde voor de Britten.

Sander Geerink kon met Donner IK (Deauville van T&L x Champs Elysees) naar de achtste plaats springen. Michael Greeve werd na barrage 13e met Dolce M (Faldo x Tolbert).

Klik hier voor het resultaat.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz