In Aken wordt deze dagen een internationale wedstrijd voor ponyruiters, junioren en young riders gehouden. De Duitse deelnemers domineerden vandaag alle proeven.

Bij de pony’s reed de Duitse amazone Johanna Kullmann zelfs naar plaats 1 en 2. Micky Schelstraete wist met Elin’s Noncisdador net een procent van de winnares te scoren en werd knap vierde. Met ongeveer een procent minder scoorde Senna Evers met Majos Cannon een achtste plaats.

De junioren werden beoordeeld door een jury voorgezeten door de Nederlandse bondscoach Monique Peutz. Ook in deze rubriek was er een Duitse top-3. Beste Nederlandse was Pem Verbeek met Fernando Torres op de tiende plaats, bijna 4% achter winnares Romy Allard.

Bij de junioren waren alleen de nrs. 1 en 2 Duits. Op 3 nu de Deense Karoline Rohman, eeen half % daarachter (69.951%) kwam heel knap Zoe Kuintjes met Primeval (Sir Donnerhall x Krack C).

Klik hier voor de uitslagen.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz