De jonge Jaguar van Paemel die op de eerste dag van de KWPN-voorselectie in Ermelo werd doorverwezen naar de tweede bezichtiging in Den Bosch, is verkocht naar Denemarken.

De imponerende schimmel, geboren uit de met Dirk Demeersman internationaal 1.60m springende merrie Diamonds Billy van Diamant de Semilly x Heartbreaker, werd ingebracht door Stal Van den Berg uit Heeswijk-Dinther. Bijzonder is dat de moeder ook twee 7-jarige Arko-nakomelingen heeft die internationaal onder Dirk Demeersman springen: Little Blly en Luigi. En ook de Cicero Z van Paemel-zoon Jaguar van Paemel is door Dirk Demeersman internationaal uitgebracht (zie foto). Via Kees van den Oetelaar werd de hengst verkocht naar de Deense Stutteri ASK, die hem voor gaan brengen op de Deense hengstenkeuring.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz