Zo’n € 70.000 verdiende Isabell Werth vanochtend In Stockholm als de onbedreigde winnares in de Kür tijdens de Saab Top-10. Met haar dertienjarige Oldenburgse merrie Weihegold (Blue Hors Don Schufro x Sandro Hit) scoorde ze  een prachtig resultaat van 89,775%. Organisator Patrik Kittel volgde met Delaunay (Dr Doolittle x Feinbrand) op plaats twee met 85,875%, bijna een procent meer dan de Duitse Dorothee Schneider met Sammy Davis Jr. (San Remo).

De volgende prijzen bleven ook in Zweden en Duitsland. Helen Langehanenberg reed Damsey FRH (Dressage Royal x Ritual) naar plaats vier met 83,495%, de Zweedse Tinne Vilhelmson Silfvén en Don Auriello (Don Davidoff x White Star) kwam tot 82,72%.

Madeleine Witte en Edward Gal kwamen er ook vandaag niet aan  te pas. Madeleine Witte werd met Cennin (Vivaldi) de beste Nederlandse met 78.460% en eindigde op plaats acht, Edward Gal moest op plaats tien toekijken met 76.535%.

Klik hier voor het volledige resultaat.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz