Op vrijdag won Kendra Claricia  Brinkop met de watervlugge merrie Caramia al een 1.45m tijdens Jumping de Achterhoek. Vandaag won ze met de merrie het hoofdnummer in Vragender, de Grote Prijs van Gelderland. Werkgever Stal Ehning kan tevreden zijn.

Maar liefst 20 van de 58 starters plaatsten zich voor de barrage. De Nederlandse prijsvechters deden echt hun best: de nrs. 2 t/m 5 zaten binnen een seconde van elkaar. Maar winnares Kendra Claricia Brinkop bleef daar met haar Chacco Blue x Almo-merrie meer dan twee seconden onder. Lennard de Boer kon voor werkgever BWG Stables met de KWPN-ruin Dento (Zento x Pretendent) de tweede prijs ophalen, gevolgd door Bart Bles met Fomino (Cassini II x Corrado). Kevin Olsmeijer met Dalvaro (Calvaro x Glendale) en Sander Geerink met Donner Ik (Deauville x Champs Elysees) volgden in de prijsuitreiking.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz