Sanne Thijssen heeft vanavond tijdens Jumping de Achterhoek de Roelofsen Horse Trucks Prijs gewonnen, een 1.45m met barrage voor de 2*-ruiters. Van de 56 starters plaatsten zich 11 deelnemers voor de barrage, waar een prachtige prestatie van onze internationale topparcoursbouwer Louis Konickx. Sanne was met haar merrie Celine M Z (Crusador x Orame) van Stal Thijssen de snelste foutloze in de barrage.

Knap tweede werd Gerben Morsink met zijn Navarone Z (Nabab de Reve x Amor), die een kleine seconde langzamer was in de spannende strijd. Maud Roosendaal stuurde Mine that Bord  (Carthino Z x Indoctro) naar de derde plaats, Ibrahim Hani Bisharat (Jordanië) kwam daar vlak achter met de KWPN-ruin Etos HBC (Cantos x Kroongraaf). Kim Emmen pakte ook hier prijzen mee met Farah (Arezo VDL x Concorde), de merrie van eigenaar Erik Berkhof.

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz