De Numero Uno-zoon Van Gogh won vandaag in Poznan na barrage een 1.45m-proef onder Marco Kutscher. De hengst van Stal Hans Horn is na een rustperiode weer helemaal terug. Van Gogh won eerder onder andere de Grand Prix van Valkenswaard tijdens de Global Champions Tour, de Grand Prix van Hong Kong en het Championat van Zürich.

De Ier Eoin McMahon had als laatste starter de kans om Van Gogh van de eerste plaats en dat was bijna gelukt. Met Chacon (v.Chacco Blue) kwam hij net twee-tiende tekort op Kutscher. Christoph Kläsener werd met Aspen derde, Martin Fuchs voor Zwitserland vierde met Chica B Z, Rolg-Göran Bengtsson met Crunch vijfde.

Patrick Lemmen viel net buiten de prijzen met Ideaal (v.Andiamo): door een fout in het basisparcours werd hij 13e.

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz