Knap en gespierd, dat zijn de twaalf uitverkoren mannen op de Horse and Hunk kalender 2019. Tel daar nog maar even een flinke dosis lef bij op, want op de foto gaan met een paard van gemiddeld 600 kilo is niet niks. Horse and Hunk brengt dit jaar de 10e kalender uit en dat wordt gevierd met dubbel zoveel hunks én paarden voor het goede doel. Doe meer met de Facebook-actie van Nieuws.horse en win een van de twee gratis kalenders! Zondagavond krijg je bericht, maandag op de post.

De twaalf knappe mannen zetten zich belangeloos in voor het goede doel: Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. Die hulp is hard nodig want als het dier door een wond bijvoorbeeld niet kan werken, dan heeft het gezin ook geen inkomsten.

De hunks hebben behoorlijk wat doorzettingsvermogen. ‘Ik had nog nooit op een paard gezeten en toen kreeg ik te horen dat het paard ook nog ging steigeren. Gelukkig was de haflinger Sita netjes opgevoed en steigerde ze alleen op commando. Zo kon ik mij goed voorbereiden en was het heel tof om te doen’ aldus hunk Daan Rutten. Hunk Max Englander nam zijn eigen paard Zoe mee: ‘Voor ons was het een dagelijks uitje om over het strand te galopperen. Hoe harder we mochten, hoe leuker het was.’

Voor Fianne Imminga is het al de tiende Horse and Hunk kalender: “Het is elke keer weer zoeken naar nieuwe modellen maar dat is best leuk. De meesten melden zichzelf aan of we zoeken op Facebook…. plus dat de modellen van het jaar ervoor vaak tips geven. Grappig om te zien hoe de meesten in het begin onhandig zijn omdat ze geen ervaring met paarden hebben. Dit jaar is het een speciale editie vanwege het 10e jaar dat we uitkomen. Dat vieren we met een dubbeldikke kalender: van elke hunk staan er dit keer twee foto’s in de kalender. Genoeg om naar te kijken.’ De foto’s zijn wellicht pikant maar zeker niet aanstootgevend of ordinair.

Klik hier voor de website.

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz