Bij Chardon in Schipluiden werd de KWPN Zuid-Holland Cup gehouden voor 3-, 4- en 5-jarige talenten. Bij de driejarige stak Kashmir (Desporado x Jazz) onder Martine van Vliet er met kop en schouders bovenuit.  De hengst imponeerde met veel balans, een fraai model en een goede afdruk en uitstraling.

Kashmir’s amazone Martine van Vliet stelde ook de op de tweede plaats geëindigde voshengst Kensington (Vivaldi x Sir Sinclair) voor.  Op plaats drie eindigde Kaprice, een dochter van Dream Boy, die werd voorgesteld door Lotte Van Engelen.

Bij de vierjarige was Jacky Kennedy DVB (Damsey x Jazz) gereden door Jos Hoogendoorn de duidelijke winnaar. Deze merrie werd gefokt door en is in eigendom van Dressuurstal van Baalen en is een dochter van de elite merrie Erludine DVB, die in 2012 als vierde op de NMK eindigde en recent naar Amerika verkocht werd.

Patrick van der Meer pakte de winst bij de vijfjarige met de ruin I am Legend TC (Dream Boy x Sir Sinclair). Op de tweede plaats kwam de opvallende merrie Ivy van Wittenstein P (Everdale x Florencio), gereden door Danielle Kok. Kirsten Brouwer reed haar vos Don Clorentino des Paluds (Don Juan de Hus x Florenstan I) naar de derde plaats.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz