De Grote Prijs voor de 2*-ruiters in Kronenberg vandaag werd een prooi voor good old Robert Smith. De Brit, die lang in Heeze woonde, won de hoofdprijs met een foutloze barragerit met Cimano, de schimmelruin van Unaniem, gefokt uit een Chemnitz-merrie door H. Ekkel uit Vriezenveen. Een halve seconde daarachter werd Rob Heyligers tweede met FFw88, de 8-jarige Azteca VDL uit Roblesse ten Eyckenen die in eigendom is van Mirjam Bierings. In de foyer trok Rob er een flesje champagne voor open, gadegeslagen door de gebroeders Van de Pol.

Voor de barrage in deze 1.45m-proef kwalificeerden zich maar liefst 18 van de 53 deelnemers. De Ierse Sophie Dalm reed met Jack van het Dennehof (Toulon x Quidam de Revel) naar de derde plaats, Barbara Schnieper volgde met de Zwitsers gefokte Camara Bella (Colman x Argentinus). De snelste in de barrage was de Luxemburgse Charlotte Bettendorf, maar zij moest in de barrage met de Casall-merrie Hope Street een fout incasseren.

Uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz