In Vragender stond vanmiddag  de Morssinkhof Rymoplast Prijs op het programma. Deze internationale 1.40 rubriek met barrage, telde 27 combinaties. Hiervan wisten 8 combinaties zich te plaatsen voor de barrage. Pam Niewenhuis had haar Vendorlux V (v.Lux) super in vorm. Ze kwamen met een zeer scherpe tijd van 38.17 seconden door de finish. Op dat moment goed voor de eerste plaats. Rowen van Mheen met Q Verdi ( v. Verdi) wist toch nog 600e van een seconde van de tijd af te rijden en kwam met 38.11 seconden over de finish en nam hiermee de eerste plaats over.

De Ierse Ella Quigley met Triomphe Kervec (v. Kannan) nam de derde plaats in, haar barragerit was goed voor 39.37 seconden. Jens van de Meer reed met Eclips (v. Cardento 933) naar een vierde plaats. Dew vijfde plaats was voor Ilse Tolboom met Figo (v. Zapatero VDL).

Klik hier voor de uitslag.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz