Vanochtend in alle vroegte werd in Vragender de Harry’s Horse prijs verreden, een 1.15m rubriek direct op tijd, voor pony’s.  Met 57 internationale combinaties was deze rubriek sterk bezet. Pam Nieuwenhuis stond zeer lang aan de leiding met haar pony Seradja (v.kantjes Ronaldo) maar de Britse Claudia Moore was toch sneller.

Pam is goed op dreef. Vrijdag wist ze al twee rubrieken op haar naam te schrijven. Zo won ze op vrijdag met de goedgekeurde ponyhengst Zeppe van de IJsseldijk (v. Zodiak) de ’take your own line’ rubriek. Pam verteld:” Er was één bijna onmogelijke wending nodig om mij te verslaan en dat gebeurde”. Op het laatste moment werd ze geklopt door de Britse amazone Claudia Moore, die haar pony Shamrock du Gite ruim 3 seconden sneller door het parcours stuurde.

De Ierse Orla Duffy werd met haar NRPS-er Sunny derde met een zeer scherpe tijd. Landgenoot Ryan Sweetnam mocht de vierde plaats innemen met zijn KIlcummin Cruise. De vijfde plaats was voor Britse Cleo Loizzo met haar merrie Banner Girl.

Klik hier voor de uitslag.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz