In de mooie vijfsterren Wereldbekerwedstrijd van Madrid zette Daniel Deusser met Tobago Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve)  in deze 1.60m rubriek als snelste van de 10 barrage kandidaten een razendsnelle ronde neer. Deusser won de proef in een tijd van 46.73 seconden.

De Zwitser Steve Guerdat plaatste zich met zijn Ulysse des Forets (v. Col Canto) achter Deusser met een mooie tijd van 47.12 seconden. Irma Karlsson neemt met Ida van de Bisschop (v. Khasmir van Schuttershof) de derde plaats in, zij wist een tijd te realiseren van 48.28 seconden. De Belgische combinaties Niels Bruynseels en Delux van T & L zijn goed voor de vierde plaats, terwijl Francois Mathy Jr met Uno de la Roque de vijfde plaats voor zijn rekening nam.

Eric van der Vleuten kwalificeerde zich als enige Nederlander in de barrage met Zigali P S (v. BMC Kigali). Helaas kreeg de combinatie 8 strafpunten in een tijd van 48.08 seconden.

Klik hier voor de uitslag.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz