De juniorenrubriek over 1.30m in Vragender werd vandaag gewonnen door talent Pam Nieuwenhuis. Veertig deelnemers gingen van start, 14 kwamen er in de barrage. Daarin reed Pam Nieuwenhuis Vendorlux V (Lux x Nimmerdor) met een messcherpe foutloze rit naar 31.59 sec waarmee ze de concurrenten versloeg die tot dan toe op kop lagen.

Met 31.76 had de Duitse Alina Sparwel met Ma Petite goede hoop op de eerste prijs maar zij moest na de rit van Pam Nieuwenhuis met de tweede plaats nemen. Thuis-amazone Skye Morssinkhof gaf bijna twee seconden op toe met Donna Perina (Lord Z x Sheraton) voor de derde plaats. De Ier Sean Monaghan eindigde met Touche d’Espoire van Henk Nooren op de vierde plaats, het voor Ierland rijdende talent Ella Quigley werd vijfde met Adermie (S.Alba 71 x Rash R).

Foto; Pam Nieuwenhuis wordt gefeliciteerd door mevrouw Morssinkhof.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz