Pam Nieuwenhuis beleeft een leuk dagje in Vragender! Ook bij de ponyrubriek over 1.25m direct op tijd bleef ze de hele internationale concurrentie voor, inclusief de Ierse en Engelse deelnemers die op andere evenementen zo vaak vooraan staan. Pam stuurde de NRPS-hengst Zeppe van de IJsseldijk als 50e starter van de 52 in totaal naar een scherpe 45.00 seconden, waardoor iedereen het nakijken had.

Yannick Janssen van Grunsven moest met Kodiak van Orchid S 2.64 seconden toegeven voor de tweede plaats. Twee Ierse deelnemers volgden: Ryan Sweetnam met Perseus Spartacus in 52.07 en Orla Duffy met Atlanta (Oklund x Wolfgang) in 53.48. De Britse Nicole Lockhead Anderson werd ondanks een fout vijfde met haar Gangnam Style II en en totaaltijd van 54.95. Lily Engelsman kwam daar in 55.59 vlak achter met Blackwoodland Rock.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz