Hoe mooi wil je het hebben? Simon Morssinkhof wint de Morssinkhof Rymoplast Prijs in de accommodatie van de familie Morssinkhof. Met Vivolta de Gree (Diamant de Semilly x Sandro Boy) was de jonge Belgische ruiter de beste van de 45 deelnemers in de U25 twee fasen over 1.40m.

Tweede werd de West-Brabantse Noelle van der Velde met Faithless (Ukato x Clinton) op ruim een seconde. De Belgische ruiter Laurens Houben reed Cuba Libre (Mr. Blue x Tangelo van de Zuuthoeve) voor Stal Bril naar de derde plaats. Duitser Henry Delfs volgde met Cocona (Carrico x Contact Me) en op de vijfde plaats eindigde Bart van der Maat voor zijn Duitse werkgever Gestüt Eichenhahn met Oak Grove’s Enkidu (Ensor van de Heffinck x Quidam de Revel). De thuisrijdende Micky Morssinkhof kwam daar vlak achter met Happy Girl (Nonstop x Landetto).

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz