Op zondag 9 december 2018 vindt er bij restaurant Zwart Breda een hele bijzondere blind date plaats! Het restaurant organiseert samen met datingplatform Paard & Partner de allereerste blind date in het pikkedonker! Een blind date waarbij je niet alleen gekoppeld wordt aan een onbekende, maar waar je ook tijdens je date geen idee hebt hoe hij of zij er ook daadwerkelijk uit ziet!

Bij Zwart Breda gaat het licht uit, want als je niet ziet wat je eet, welk spel je speelt of wie er bijvoorbeeld voor je zit dan wordt uit eten gaan, een spel spelen of iemand leren kennen een hele bijzondere ervaring. Zwart Breda is een beleveniscentrum waar het donker centraal staat. Je kan er terecht voor een diner, lunch, borrel of verschillende spellen die allen plaats vinden in het pikkedonker. Het zicht bepaalt voor een groot deel wat we ergens van vinden of wat we van iemand vinden. Bij deze bijzondere date kunnen de deelnemers hier niet op terugvallen. Ze zien namelijk niet wie er tegenover ze zit en moeten dus echt het gesprek aan gaan om elkaar te leren kennen.

Paard & Partner
Het idee voor een blind date bestond al wat langer, maar is nooit gerealiseerd. Nu het restaurant ruim 2 jaar draait is het zover en gaat de allereerste date-middag plaats vinden. Paard & Partner was gelijk enthousiast om aan te sluiten. Het datingplatform dat sinds juli 2018 paardenmensen aan elkaar koppelt kende al enkele succesvolle datingactiviteiten.  

De Blind date
Tijdens deze blind date middag worden de mannen en vrouwen apart van elkaar ontvangen en gescheiden gaan zij het donker in. In het donker genieten ze van een High Beer of High Wine terwijl ze in verschillende rondes steeds andere dates leren kennen. Na de dates in het donker verplaatsen de dates zich weer langzaam terug naar de verlichte bar voor in het restaurant. Daar ligt voor hen de mooie uitdaging om die leuke date van even daarvoor te herkennen en elkaar onder het genot van een drankje nog wat beter te leren kennen.

Men kan zich inschrijven voor deze unieke date via de website van Paard & Partner, www.paardpartner.nl

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz