Volgens de Miami Herald heeft het FBI paarden van de Venezolaan, Emanuel Andrade, in beslag genomen. Emanuel’s vader, Alejandro Andrade, zou beschuldigd worden voor witwas praktijken. De vader wordt eveneens vernoemd in het fraude dossier van TV-eigenaar Paul Gorrin.

“In zijn verklaring heeft Alejandro Andrade bevestigd ruim 1 miljard dollar te hebben ontvangen van Gorrin als zwijggeld. Andrade is daarbij bereid een totaal van 1 miljard euro verbeurd te laten verklaren. Dit door auto’s, huizen, vliegtuigen, horloges en dus ook paarden in te leveren.” Hoeveel paarden er nu daadwerkelijk in beslag genomen zijn is nog niet duidelijk.

Andrade’s Hollow Creek Farm is een bekende sponsor in het Amerikaanse hippische milieu. Zo sponsort het trouw het Winter Equestrian Festival, de Split Rock Jumping, het Tryon International Equestrian Center, de Kentucky Spring Horse Show alsook de Washington International Horse Show.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz