In de klasse M van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur liet Imposantos weer zien wat hij waard is. Met 89 punten trok de Wynton-zoon de overwinning naar zich toe en bleef daarmee voor op Indian Rock (v.Apache) die 88 punten scoorde.

Imposantos (Wynton uit Zarina elite IBOP-dres PROK van Krack C, fokker Willy Wijnen uit Berlicum) werd voorgesteld door Bart Veeze die tevreden met de verrichting van de zwarte hengst. “Het draven was abnormaal goed. Stiekem had ik op een half puntje meer gehoopt dan die negen. Hij blijft zo mooi in de takt, zo los door het lijf en goed in de aanleuning. De stap was iets gespannen, maar dat komt vast omdat het zijn eerste indoorconcours na de Pavo Cup is. De galop was heel goed, al had hij net een fractie meer gedragen mogen blijven”, stelt Bart Veeze over de rijdbare hengst die een 9 voor harmonie scoorde.

Superlatieven voor Jameson RS2

De presentatie van de vierjarige hengsten in de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur was wederom imposant. Marieke van der Putten bracht de recent goedgekeurde Jameson RS2 (v.Blue Hors Zack) naar de overwinning. Met 92 punten (met de ultieme 10 voor de galop) bleef de Pavo Cup-winnaar royaal voor op Just Wimphof.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz