De komende dagen kunnen we genieten van internationale paardensport in Nederland. Van 23 tot en met 25 november staat congrescentrum MECC in Maastricht in het teken van Jumping Indoor Maastricht. Naast het springen met nationale en internationale toppers, nemen ook de vierspan menners een belangrijke plaats in. Voor het eerst in jaren wordt er weer een wereldbekerkwalificatie in deze spectaculaire discipline in ons land verreden. IJsbrand Chardon en Koos de Ronde zijn de deelnemers voor ons land. In Kronenberg wordt er gesprongen op 2*-niveau en in Vragender begint de eerste week van Jumping de Achterhoek met springen voor de jeugd. In Madrid wordt er voor wereldbekerpunten gestreden in de dressuur met Hans Peter Minderhoud en in het springen met Eric en Maikel van der Vleuten, Marc Houtzager en Bart Bles. Verder komen Nederlandse ruiters in actie op het CDI4* in München, CSI2*-W in Leszno, CSI2* in Lier en in Parijs voor de indoor cross.

Klik hier voor het volledige overzicht

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz