Op de Twentse Ruiterdagen werd vanmiddag de finale in de Twente Cup verreden voor de Klasse M. Daar was het Langeveense ruiter Peter Olthof die in de Ankerhal in Saasveld de rubriek wist te winnen in het zadel van de vijfjarige KWPN hengst Invulflits (v. Blauwendraads O’Brien). Met het fokproduct van Jacob Melissen behaalde Olthof een tijd van 40.83 seconden in de barrage.

De tweede plaats was voor Bas Haarhuis in het zadel van Hamilton die hij rondstuurde in een tijd van 41.96 seconden. Voor Lindy Stuivenberg was er uiteindelijk de derde plaats met Famous 4-S. Haar zien we morgen nog terug in de finale van het Z/ZZ.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Tess Huttenhuis met Felix, gevolgd door een vijfde plaats voor Rowan van Leijenhorst en Inka-M.

De Prix de Vainqueur van de EquiFirst Twente Cup ging in de M Klasse naar Lindy Stuivenberg die in Lonneker vijfde werd, zevende werd in Ambt-Delden en naar de winst sprong in Saasveld.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz