Op Isabell Werth staat momenteel geen maat. Ook in de wereldbekerwedstrijd in Stuttgart klopte ze met grote overmacht de vooral Duitse concurrentie. Met de 14-jarige merrie Bella Rose (Belissimo M x Cacir Aa) scoorde ze 85.660, waarmee ze bijna 4 procent voorbleef op de concurrentie. Met 81.840% werd Dorothee Schneider tweede met Sammy Davis jr, de San Remo x Wenckstern-hengst. Helen Langehanenberg volgde direct daarachter met 81.470% op Damsey FRH (Dressage Ritual X Ritual).

Beste Nederlandse was dit keer wel Emmelie Scholtens: zij had nu Desperado beter onder controle en kwam met de Vivaldi x Havidoff-hengst van Ad Valk tot 75.365 en de 9e plaats. Madelein Witte werd met Cennin 11e van de 14 gestarte combinaties. Ze behaalde een percentage van 74.980.

Uitslag

 

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz