In de rubriek voor 7-jarige in Kronenberg snelde Yves Winkelmolen uit Son met Gitte S (v. Aerobic) naar de zege. De merrie werd gefokt door de familie Van Diest, ook uit Son, uit de Concorde-merrie Sabine S.  De Limburger was in deze twee fasen proef in goed gezelschap van Leopold van Asten. De voormalig Nederlands kampioen bezette zowel de negende als tiende plaats, respectievelijk met VDL Groep Chaccola en VDL Groep Elegant Hero Z.

Bij de 5- en 6-jarige won Hylke de Jong: hij zadelde voor zijn winnende rit in het twee fasen parcours de VDL Zirocco Blue-telg Headline. Het paar klokte 25.19 seconden. De Friese ruiter was de enige Hollander in de top 15, maar werd nog aardig op de hielen gezeten. Neder-Turk Omer Karaevli en zijn Zambesi-ruin Mendocino sloten uiteindelijk aan op de tweede plaats in 26.25.

Uitslag 7-jarige

Uitslag 5- en 6-jarige

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz