De 1.40m finale kwalificatie in Kronenberg bleek een rubriek van snel, sneller, snelst voor de 111 deelnemers waarvan er 44 dubbel foutloos bleven. Uiteindelijk spurtte Bertram Allen naar de overwinning door als enige de chrono onder de 24 seconden grens te houden. Samen met de 10-jarige BWP-ruin, Izzy By Picobello (Cicero Z) overwon Allen in 23,97 seconden.

Martin Reznicek volgde op de tweede plaats met de Chacco-Blue-dochter, Chanya. De Tsjechische springruiter kruiste de eindmeet in 24,47 seconden en bleef zo Edwin Smits met Lantaro Von Hof (Ladirio Von Hof) voor.

Kevin Jochems zorgde voor het beste Nederlandse resultaat in deze rubriek. Samen met Famous H (Diarado) sprong Jochems naar een vijftiende plaats. Eerder vandaag haalde Jochems al de overwinning. Niels Kersten volgde eveneens in de top twintig met Checker 47 (Comme Il Faut 5).

uitslag

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz