Op zondag 11 november werd op RSC Kraaij in Nijkerkerveen de eerste regioselectie van de KNHS FNRS Springcompetitie verreden. Er werd gesprongen in de categorieën S40, S60 en S80. De beste 10 ruiters uit elke categorie plaatsen zich voor de landelijke halve finale op 10 februari op Stal Groenendaal in Bunschoten.

Het was een spannende strijd waarbij vooral het plezier voorop stond. Winnaar van de S40 werd Noa Roza met Coco Chanel van Ruitersportcentrum Ermelo, topper in de S60 was Daniëlle Karis met MVH Just Jessica van de Meiden van Haarman en in de S80 Tess Tolsma met Groenendaals Zine van Stal Groenendaal. Klik hier voor de volledige uitslag.

De volgende regioselecties staan gepland op:

  • Zondag 25 november 2018: RSC Manege Meulendijks  in Heeze
  • Zondag 2 december 2018: RSC Sneek in Sneek
  • Zondag 9 december 2018: Manege Middenhof in Maassluis
  • Zondag 16 december 2018: HC De Delft in Assendelft

De halve finale is op 10 februari op Stal Groenendaal in Bunschoten en de finale wordt op 24 maart verreden op het KNHS-centrum in Ermelo.

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz