ehorses, het succesvolle internationale platform voor de aan- en verkoop van paarden, heeft de afgelopen week de tweede online veiling gepubliceerd. Geïnteresseerde paardenliefhebbers kunnen tot en met 11 november 12.00 uur bieden op een van de 20 paarden: veulens, drachtige merries, tweejarige, en zelfs een veelbelovend ponyveulen. ehorses-directeur Lena Büker: “Dat doen we in samenwerking met het veilinghuis Dechow, met inmiddels ook BVA Auctions uit Nederland. Dat is natuurlijk de technische kant van de veiling. De kwaliteit van de paarden wordt gewaarborgd door de inbreng van de stoeterijen Storchenhof Janssen en Leischhof. We willen langzaam groeien met de online veiling,  daarom hebben we nu maar twintig paarden in verschillende leeftijdsklassen. Ga gerust een kijkje nemen en we horen ook graag wat mensen ervan vinden, daar kunnen we van leren.”

© Nieuws.Horse 2018 | powered by Olland.biz